menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Drenthe weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Drenthe

Een kundige Mediator uit Drenthe helpt u graag verder.

Beide partijen winnen dankzij professionele mediators uit Drenthe

U maakt gebruik van mediation wanneer een gesprek nog steeds mogelijk is. Voordat dingen van kwaad tot erger gaan en er juridische stappen gezet moeten worden. Overigens is het zo dat bij een uitspraak van een rechter er altijd één van de partijen in een conflict de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost zijn. Mediation kiest u voor u allebei.

In een setting met een mediator zal deze alleen vragen stellen en het gesprek leiden, en niet advies geven. Natuurlijk geeft de mediator informatie die benodigd is. Om tot een oplossing te komen is er de intentie van beide partijen nodig om het conflict tot een goed einde te brengen. Het punt is, beide partijen worden geacht te luisteren naar elkaar en de ander zijn of haar situatie kunnen begrijpen.

Sowieso zal tijdens het eerste gesprek zal de mediator uitleggen hoe het proces in zijn werk gaat en er wordt een overeenkomst getekend. Hierin staan alle spelregels, zoals het waarborgen van vertrouwelijkheid en de vrijwillige basis.

Als alle conflicten boven water zijn en eventueel goed zijn doorgesproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de eventuele oplossingen. Daarna kan er in de afrondingsfase een definitieve oplossing bereikt worden, wat dan vastgelegd wordt in een vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misverstanden over wat er is afgesproken.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Drenthe onder meer inschakelen bij:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • burenruzies
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
4.012
Klanten geholpen met mediators vergelijken
24.684
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Drenthe

Een zakelijk mediator uit Drenthe helpt u verder.

Een ondernemer loopt een zeker risico op juridische conflicten. Misschien is er een vertrouwensbreuk tussen uw zakenpartner en u ontstaan? Zo kunt u een geschil met een werkgever krijgen, of er ontstaat een conflict met een leverancier of een klant.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste zet is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook inhouden dat uw relatie met die klant definitief stuk is. Een stap naar de rechtbank is dan wellicht een te grote stap als het om een klant gaat die u niet kunt missen. En een werknemer waarmee u in een conflictsituatie zit, kan het u en uw bedrijf nog flink lastig maken.

U zult het waarschijnlijk niet altijd zien, maar voor bijna alle conflictsituaties is een oplossing te verzinnen. Vaak zit het probleem bij conflicten in het gegeven dat de boel inmiddels behoorlijk op de spits is gedreven en geen enkele partij iets wil toegeven. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de gang naar de rechter vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechtbank als een te grote stap? Schakel dan een mediator in. Bent u werkzaam in Drenthe of omgeving, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier achterlaat ontvangt u gauw offertes binnen van verscheidene mediators in Drenthe.

mac
mac
img

Ik ben Haider van den Blink, regiomanager in Drenthe. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Drenthe.

Zoekt u betaalbare mediation uit Drenthe?

Een gang naar de rechter is niet noodzakelijk als u gebruik maakt van mediation. Wellicht lijkt het alsof u gelijk heeft en misschien de zaak voor de rechter ook wel wint, zullen allebei de partijen slachtoffer zijn. Immers, de relatie tussen de beide partijen is kapot en lastig te lijmen. De gevolgen kunnen dan enorm zijn. Uw goede naam als ondernemer kan dan in een negatief daglicht komen te staan, en op financieel gebied kunt u ook behoorlijke averij oplopen.

In geval van gerechtelijke uitspraak is de verliezer ook nog eens een dubbele verliezer, want deze partij wordt ook veroordeeld voor het betalen van de proceskosten. Beide partijen dienen in een mediationproces er dus het beste van te maken. Als de betrokken partijen tot een goede oplossing komen, is dat vooral te danken aan hun goede wil en omdat de mediator als onafhankelijk partij bij de gesprekken aanwezig was.

Wat voor u ook heeft, er bestaat altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Op zoek naar een mediator uit Drenthe? Laat hier diverse prijsopgaven naar u sturen van verschillende betaalbare mediators in Drenthe en uw conflict behoort misschien gauw al tot het verleden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Drenthe te zeggen hebben!

img

Diederick Derks

Er was direct een klik met de mannen van Professionals Drenthe. Dankzij hun snelle schakelen ben ik uitgekomen bij een goede Mediator. Ben je zelf nog op zoek zou ik Professionals Drenthe van harte aanbevelen.

img

Neele Schotmans

Professionals Drenthe heeft gewoon goed werk geleverd. Direct actie ondernomen op mijn offerte aanvraag. Het was gewoon prima in orde. Zo zou iedereen moeten werken!

Professionals uit andere branches in Drenthe

Let's Talk

Bij Professionals Drenthe staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier