menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Drenthe weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Drenthe

Een kundige Payroll uit Drenthe helpt u graag verder.

Groeien in werknemers zonder risico: Payroll Drenthe

In Drenthe bent u ondernemer. U bent startende ondernemer of heeft een klein tot middelgroot bedrijf. De voortdurende aanpassingen in wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is voor u lastig bij te houden. De werkgeversrisico’s bij ziekte van een medewerker, arbeidsongeschiktheid en ontslag zijn veel te groot geworden voor uw bedrijf. Wees gerust, u staat niet alleen als ondernemer met deze problemen. Een oplossing voor uw problemen kan een payroll bedrijf in Drenthe zijn.

Het idee van achter een payrollbedrijf is dat zij van u het werkgever aspect, met alle verplichtingen voor wat betreft het juridische en administratieve aspect, van uw bedrijf overnemen. Het payrollbedrijf heeft uw medewerkers in dienst, maar die werken nog wel voor uw bedrijf. Het payrollbedrijf neemt de salaris- en personeelsadministratie van uw bedrijf over, daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken. Ook de doorbetaling van salaris bij ziek zijn of arbeidsongeschiktheid van een medewerker komt voor rekening van de payroll partner. U kunt zich weer voor de volle honderd procent op uw bedrijf focussen. U blijft zelf eventueel nieuwe mensen werven en brengt deze onder bij de payroll organisatie.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Bij payrolling wordt vaak gedacht aan grote ondernemingen. Veel minder stress wordt vooral bij een kleiner bedrijf ervaren als het eigen risico bij langdurig ziek zijn en verzuim bij een payroll bedrijf is ondergebracht. ZZP’ers en freelancers kunnen payrolling inzetten. Freelancers en ZZP’ers werken dan in loondienst en hierdoor vallen ze automatisch onder de sociale verzekeringen. Zo blijft u zelf uurtarieven vaststellen, maar u factureert via het payrolll bedrijf. U hoeft zich dan ook geen zorgen meer te maken over het debiteurenrisico.

3.835
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
24.684
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Drenthe

Professionele payrolling uit Drenthe

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Dit zal inhouden dat uw personeelsleden een payrollcontract krijgt van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw personeel. Personeelsleden kunnen dan niet, zoals bij een uitzendbureau, ergens anders aan de aan het werk gezet worden. U blijft in dit geval functioneel werkgever.

Gaat er dan iets voor u als ondernemer wijzigen? Er zal in de dagelijks gang van zaken niets veranderen. Uw medewerkers blijven ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. Ontslaan van personeelsleden, hoogte van salarissen en voorwaarden bepalen, voeren van functioneringsgesprekken, u blijft het allemaal doen. Er verandert voor u tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer eigenlijk niets en ook niet voor uw medewerkers.

Het feit dat u geen juridisch werkgever meer bent, doordat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U draagt niet meer de verantwoordelijkheid voor alle risico’s en over het voeren personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken. Het risico op het doorbetalen van loon bij langdurig zieken, vergoedingen bij ontslag en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Heeft u hier wel oren naar en past dit ook bij uw bedrijf? Op deze website kunt u uw gegevens achterlaten dan ontvangt u razendsnel diverse offertes van payroll bedrijven uit Drenthe. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Haider van den Blink, regiomanager in Drenthe. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Drenthe.

Verhoog uw focus dankzij payrolling

Staat de sector waarin u werkt bekend om het feit dat veel medewerkers werken op basis van een flexibel of tijdelijk contract? Dan kan payroll helemaal gunstig voor u uitpakken. Een meer flexibeler contractduur is binnen een payroll constructie goed mogelijk omdat een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Als u uw medewerkers zelf in dienst heeft, dan moet u na twee jaar tijdelijke contracten de werknemer vast in dienst moeten nemen. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. Een medewerker mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze medewerker in vaste dienst moet nemen.

Voor u als ondernemer en uw medewerker kan een langer tijdelijk contract zeer gunstig zijn. Bijvoorbeeld studenten hebben geen behoefte om een vast contract te ondertekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo van belang. Toch kunnen zij tijdens hun gehele studieduur verzekerd zijn van een baantje en u kunt middels een langere termijn goede medewerkers langer aan uw onderneming binden.

Met payrolling blijft u gewoon alle touwtjes in handen houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie te voeren, draagt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer te maken met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Wilt u vlug verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag nog uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Drenthe aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Drenthe te zeggen hebben!

img

Niek Lambers

Ik ben super begeleid door Professionals Drenthe. Door de super snelle service heb ik meteen een Payroll gevonden die mij met mijn dringende probleem kon helpen. In zee gaan met Professionals Drenthe zorgt ervoor dat er direct een mensen voor je aan de slag gaan.

img

Willemein Kleijnee

Bedankt Professionals voor de snelle reactie. Jullie hebben het selectieproces een stuk makkelijker gemaakt door in principe de voorselectie uit handen te nemen. Jullie maken het makkelijker voor ondernemers zoals ik!

Professionals uit andere branches in Drenthe

Let's Talk

Bij Professionals Drenthe staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier